Heavenly

Nails

&

Feet

 

Medisch Pedicurepraktijk

Nagel Salon

Cryotherapie

 

Haarlem

 

Lid van ProVoet

Geregistreerd bij ProCert

Cryotherapie

Cryotherapie is een methode om wratten d.m.v. bevriezing te verwijderen. Voorheen was het alleen mogelijk om dit bij de huisarts of dermatoloog te laten uitvoeren. Wie kent niet het wratten spreekuur bij de huisarts!

 

Er wordt lang niet altijd een voetwrat bij de huisarts met succes behandeld. Mogelijk komt dit doordat er bij de huisarts geen eelt wordt verwijdert voordat er met stikstof behandeld word. Hierdoor kan de stikstof de wrat niet goed bereiken. Doordat Uw pedicure wel eerst het eelt op en rond de wrat verwijderd, is er meer kans op succes bij de behandeling met de Cryopen.

 

 Behandeling met de Cryopen is zo goed als pijnloos. Ook kan je met de Cryopen heel precies de wrat bevriezen waardoor de gezonde huid niet wordt beschadigd. Met de Cryopen kan ik daardoor ook ontsierende steelwratjes en fibroompjes in het gezicht en de hals behandelen. Maar ook pigmentvlekken en ouderdomsvlekken kunnen met de cryopen worden behandeld.

 

Het is mogelijk om tijdens Uw pedicure– of manicurebehandeling met de Cryopen te worden behandeld. U betaald dan een gereduceerd tarief  voor het gebruik van de Cryopen.