Heavenly

Nails

&

Feet

 

Medisch Pedicurepraktijk

Nagel Salon

Cryotherapie

 

Haarlem

 

Lid van ProVoet

Geregistreerd bij ProCert

De Nagel Salon

Ik ben in 2007 met nagelsalon Heavenly Nails & Feet in Haarlem gestart. In de nagelsalon kunt U terecht voor een mooie set kunstnagels, bijzondere nailart en naildesign. Maar ook voor een heerlijke verzorgende manicurebehandeling en een behandeling met Gelpolish bent U bij Heavenly Nails & Feet aan het juiste adres. Ook nagelbijters en andere probleemnagels zijn van harte welkom.

 

In mijn salon vind ik het belangrijk om hygiënisch te werken. Zo worden de handen voor de behandeling gedesinfecteerd en heeft iedere klant een eigen vijl. Deze wordt na de behandeling gedesinfecteerd en hygiënisch bewaard tot de volgende afspraak.

 

Mijn nagelopleiding heb ik gevolgd bij A.B. Nails in Haarlem. Mijn designopleiding heb ik bij Pepyn Borrél Academy in Veghel gevolgd. Ook in de nagelbrache is het belangrijk dat je bijblijft en op de hoogte blijft van noviteiten en de nieuwste trends. Ik volg dan ook regelmatig een cursus of training. In 2009 heb ik een docententraining gevolgd. Hierdoor geef ik nu ook regelmatig les. Ook voor een opleiding op maat kunt U  terecht bij Heavenly Nails & Feet.